Top kontakt

T: 034/231-023  l  F: 034/313-104  l  M: 098/452-111  l  E: info@udruga-vvv-kaptol.hr

GTranslate

hrenfrdehuit

Top slogan

Udruga vinogradara, vinara i voćara "VINO-KAP"

Dobro došli na stranice naše Udruge!

U Zagrebu kod Bože

Članovi  udruge  „  VINO – KAP „  iz  Zagreba  ( Božo , Boris, Andrija, Miki, Zdravko ,Mladen , Štef , Dražen   )  ugostili  su  malonogometnu  ekipu  veterana  iz  Kaptola .  Utakmica  je  odigrana  u  sportskom  centru   u Sv.Klari  . U dobrom  sportskom  duhu  dviju  ekipa  domaćin  ipak  nije  bio  „ darežljiv „  i  pobijedio  je  goste  iz  Kaptola   7 : 2  ( poluvrijeme  2:2 ) .   U    „ trećem  poluvremenu  „   ovaj  puta  gosti  su  uzvratili   i  nisu  bili   „ darežljivi  „  ,   potrošili    su  45  litara  vode ,  a  vina    ? ? ?    Cijelo   večernje  druženje   pratio   je   odlični  „ glazbeni -trio  „  u  izvedbi  prigorskih , zagorskih   i  slavonskih  pjesama  .  Domaćin  Božo  , ugostio  je  cijelo  društvo   u  svom  domu  - vinskom  podrumu  , gdje  su  se  mogla  kušati  vina  od  kaptolačkog   grožđa .   Božo  , se   za  vlastite  potrebe  i  potrebe  svojih  prijatelja   snabdjeva   sa         „ sirovinom „   iz  Kaptola  i  to  već  25  godina . U  početku  je  to  bila  samo  graševina , danas  se u  podrumu  „ kod  Bože „   kušaju  vina   :  Graševina , pinot  sivi , rajnski  rizling ,  cuve   crni  , cuve  bijeli .                                                   „ Božina  vina „  se   analiziraju ,degustiraju  i  ocjenjuju  već  godinama  u  Kaptolu .  Božo , je nositelj  titule  „ vinskog  kuma „  na  Martinju  u Kaptolu .

Na rastanku  se dogovorio  uzvratni  susret  ali  nije  upisan  datum  !!!

Slideshow CK