Top kontakt

T: 034/231-023  l  F: 034/313-104  l  M: 098/452-111  l  E: info@udruga-vvv-kaptol.hr

GTranslate

hrenfrdehuit

Top slogan

Udruga vinogradara, vinara i voćara "VINO-KAP"

Dobro došli na stranice naše Udruge!

Škola rezidbe vinograda

rezidba vinogradaSavjetodavna služba, podružnica Požeško-slavonske županije organizira za sve zainteresirane vinogradare i hobiste školu rezidbe vinove loze. Škola rezidbe održat će se 25. i 26 veljače 2016. godine. Prvi dan, 25. veljače predavanje će se održati u općinskoj vijećnici Općine Kaptol od 16:00 – 19:00 sati. Drugi dan škole, 26. veljače održat će se pokazna rezidba u vinogradu u terminu od 08:00 – 15:00 sati.  Svi zainteresirani moraju je se prijaviti u Savjetodavnu službu u Kaptol osobno ili telefonom 034/ 313-944 ili mob. 091/4882-820. Rok za prijavu je 25.02.2016.

Isto tako, Savjetodavna služba za sve poljoprivrednike koji još nisu položili ispite za pravilno rukovanje pesticidima, organizirat će još jedan termin. Edukacija o rukovanju s pesticidima i pravilnoj primjeni pesticida održat će se 08., 09. i 10. i ožujka 2016. godine u općinskoj vijećnici Općine Kaptol u vremenu od 08:30 – 14:00 sati.

Slideshow CK